neděle 31. května 2009

Andiiil


Tak to je náš nový Anděl !!!!!!

pátek 29. května 2009

Ruční lamelové zakrytí bazénu




Nadhladinové zakrytí bazénu SAFEPOOL s manuálním pohonem - navíjení lamelové plachty na tyč je usnadněno zabudovaným převodem 3:1, který je skryt v nerezové bočnici.  Komplet obsahuje: bočnice vyrobené z leštěné nerezové oceli (120 x 60 mm), navíjecí tyč (trubka ∅100 mm a plastovou kliku. Bočnice se kotví na kraj bazénu čtyřmi nerezovými vruty. Navíjecí systém může být doplněn o kolejnicový nebo bezkolejnicový pojezd pořipadě kryt nábalu z exotického dřeva nebo plastu. Maximální rozměr bazénu je 3,5 x 7 m. 



neděle 24. května 2009

Bomba měsíce ........

Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné.
Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů
zbaví.
Přihlásil se jeden a povídá : "Zbavím vás holubů zadarmo, ale nesmíte mi dát
žádnou otázku.
Pokud nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!
Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi města letěli za
žlutým holubem neznámo kam.
Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl : "Vím, bude nás to stát milion, ale
stejně  se Vás musím zeptat : "Nemáte náhodou ještě žlutého cikána............?!?"





sobota 23. května 2009

Jitky bookmarky

Jitky bookmarky

TP plus CL: prostor – Windows Live

Beckenrandsteine
Beckenrandsteine STONEAGE Gelieferte Reihen von Beckenrandsteine und Pflaster StoneAge bieten eine Menge von Formen und Farben an, welche ein harmonisches und edelmütiges Aussehen in die Garten und Heime hereintragen. Material mit dem Geist von Tradition, eine treue Imitation von natürlichen Oberfldchen aus modernen Kompositbetonen PCC.
Poolabdeckung SAFEPOOL
Poolabdeckung SAFEPOOL - stellt Sicherheit sicher, behält Wassertemperatur während des Jahres bei, schirmt das Schwimm-becke von den Elementen ab und schützt es während des Winters
Rolladenabdeckungen
SAFEPOOL - Rolladenabdeckungen sind elektrisch betriebene Anlagen und bieten somit höchsten Komfort gepaart mit Energieeffizienz und größtmöglicher Sicherheit durch speziell konstruierte 3-Kammern-Profile. Bei Freibädern werden Wärmeverluste auf ein Minimum reduziert.
Cubiertas para piscinas
Las Cubiertas para piscinas son una manera perfecta para tapar la piscina. Este sistema es el único que permite cubrir la piscina automáticamente sin usar listones guía, barras ni cables. El sistema utiliza unas persianas únicas empujadas (con acabado hermético), que se unen y crean una persiana flotante que cubre perfectamente la superficie del agua de la piscina.
Lamelové zakrytí a bazénové lemy pro bazény Mountf
Zakrytí bazénů pomocí lamelových krytů se používá jak pro vnitřní, tak i pro venkovní bazény. Lamelové zakrytí je možnou alternativou klasického zastřešení. Většinou ji volí ti, kterým na klasickém posuvném zastřešení vadí narušení architektury okolí bazénu
Umělý kámen na fasádní obklady, dlažby a bazénové lemy - Umělý kámen StoneAge
Umělý kámen StoneAge má vše, co potřebujete pro exkluzivní a jedinečný interiér nebo exteriér Umělý kámen StoneAge - Obkladový kámen Salta Vašeho domu. Vyrábíme výjimečné produkty v bezkonkurenčních barvách a texturách.
Automatické lamelové zakrytí bazénů, zastřešení bazénů
Snadné a bezpečné ovládání je jednou z největších předností lamelového zakrytí, proto je také obvykle nazýváno automatické bazénové zakrytí. Koncové polohy při odkrytém nebo zakrytém bazénu jsou nasteveny v řídící jednotce a bazén je připraven k použití po stisknutí tlačítka a stejně tak je zakryt. Ovládání může být z několika umístění nebo bezdrátovým dálkovým ovladačem.
Bazény DLW, zahradní bazény, rekonstrukce bazénů
Exkluzivní bazény s foliíí DLw
Beckenrandsteine Pool Schwimmbadabdeckungen
Schwimmbadabdeckungen und Beckenrandsteine Rolladenabdeckungen von SAFEPOOL Exklusive abdeckung für Schwimmbecken Diese hochwertigen elektrischen Abdeckungen bieten vielseitige Vorteile. Sie sind für nahezu alle Beckenformen und -größen lieferbar.
Bazénové lemy, bazény
Bazénová dlažba a obklady STONEAGE 

čtvrtek 21. května 2009

Nízké zastřešení bazénu


Toto zastřešení splňuje nároky na funkční a estetický doplněk zahrady. Dodává se jako víceobloukové nebo s dvěma rovnými stěnami. Toto zastřešení si získalo oblibu především proto, že je velmi nízké a například na bazén o šířce 3,5 m je dodáváme jen 85 cm vysoké. Jde o naše druhé nejprodávanější zastřešení, které Vám při své nízké výšce nebude bránit v nerušeném výhledu na zahradu a zároveň Vám umožní plavat v bazénu i při jeho zakrytí.


profil - typ H nebo zaoblený
povrchová úprava profilů - stříbrný odstín nebo imitace dřeva
výplň zastřešení - polykarbonát čirý, modrý nebo kouřový
přední i zadní stěna zastřešení jsou odnímatelné
provedení dveří - pantové v přední nebo zadní stěně, odsuvné v boční stěně, posuvné v přední nebo zadní stěně
výklopný práh v přední nebo zadní stěně segmentu

středa 20. května 2009

Obloukové zastřešení bazénu


Je to nejprodávanější typ bazénového zastřešení. Díky pravidelnému obloukovému tvaru lépe odolává povětrnostním vlivům a zároveň umožňuje ze všech typů zastřešení nejlepší samovolné čištění povrchu, protože dešťová voda z něj smývá veškeré nečistoty. Jako u ostatních typů zastřešení je možno vybírat z množství doplňků a vybavení, od komfortních kolejnic až po boční posuvné dveře pro vstup do bazénu.


profil - typ H nebo zaoblený

povrchová úprava profilů - stříbrný odstín nebo imitace dřeva

výplň zastřešení - polykarbonát čirý, modrý nebo kouřový

přední i zadní stěna zastřešení jsou odnímatelné

provedení dveří - pantové v přední nebo zadní stěně, odsuvné v boční stěně, posuvné v přední nebo zadní stěně

výklopný práh v přední nebo zadní stěně segmentu

úterý 19. května 2009

Lamelové zakrytí - úspora chemických přípravků


Lamelové zakrytí SAFEPOOL chrání bazén před světlem, UV zářením a odpařováním vody a tak zabraňuje množení mikroorganismů a řas. V důsledku sníženého odpařování vody dochází ke snížení spotřeby chemických přípravků ve srovnání s nezakrytým bazénem. Chlorové přípravky jsou pomaleji odbourávány a tma znemožňuje množení mikroorganismů a řas, které ke svému životu potřebují světlo.


středa 13. května 2009

Úspory tepelné energie při vytápění bazénu díky lamelovému zakrytí

Při provozu bazénu jsou nejvyšší výdaje vynaloženy na jeho vytápění. Na tepelných ztrátách se z 80 % podílí vodní hladina. Instalací lamelového zakrytí SAFEPOOL se sníží tepelné ztráty přes vodní hladinu až o 85 %. Zakrytím bazénu lamelami ušetříme přibližně 60 % energie potřebné na ohřev bazénové vody a při použití solárních lamel získáme navíc dalších 15 % energie ze slunečního záření. Ekonomická návratnost lamelového zakrytí se u vnitřních bazénů pohybuje v rozmezí 12 - 18 měsíců, u venkovních bazénů je tato doba přibližně dvojnásobná.

Zakrytí bazénu

úterý 12. května 2009

Nové stránky ve španělštině




Zprovoznili jsme nové webové stránky ve španělštině - http://www.cubiertasautomaticasparapiscinas.com/. Naleznete zde souhrn nejdůležitějších informací o lamelovém zakrytí bazénu.

čtvrtek 7. května 2009

Bezpečnostní plachty na bazény

Bezpečnostní plachty jsou nejsnadnějším způsobem jak zabezpečit bazén během Vaší nepřítomnosti jak v letních, tak v zimních měsících. Je to hospodárný kryt pro všechny formy a tvary zahradních bazénů a jezírek (maximální šířka bazénu 6 m a délka 12 m). Bezpečnostní plachta je vyrobena z plátna se speciální ochrannou vrstvou. Integrované opěrné tyče jsou vevařeny do fólie a rozložené s odstupem přibližně 1 m. Leží na okraji bazénu přibližne 25 cm od vody. Mezi plachtou a vodní hladinou se vytvoří izolační vzduchový polštář, který chrání bazén před ztrátami tepla a odpařováním vody a díky tomu je také mnohem menší spotřeba chemických přípravků.

Zakrytí bazénu

středa 6. května 2009

Izolační plachty na bazény

Izolační plachty jsou ekonomičtější variantou lamelového zakrytí, neplní jako toto bezpečnostní funkci, ale 100 % ho dokáže nahradit ve funkci tepelné izolace a navíc účinně zabraňuje odparu. Jelikož 90 % tepelných ztrát se děje vodní hladinou, je důležité dbát na kvalitu a vhodnou volbu správného typu krycí plachty. Tepelně izolační plachty jsou vyráběny dle požadovaných rozměrů přímo na míru bazénu. Jsou šity z jednotlivých pásů polyetylenové pěnové fólie (tloušťky 8 mm a šířky 1,85 m), po obvodě jsou obšity lemovým páskem, přední strana plachty je vybavena plovací lamelou pro přesné a snadné rozvíjení a navíjení. Izolační plachty se mohou navíjet na standardní navíjecí zařízení bazénových plachet, dodáváme také stabilní navijáky s krytem z exotických dřevin nebo automatické navijáky s elektrickým pohonem.

Zakrytí bazénu