středa 17. prosince 2008

Bazénové lamely

Jednoduchá otázka - Proč si vybrat lamelu?
Předem bychom chtěli zdůraznit, že bazénové lamely jsou v současnosti považovány za asi nejdokonalejší alternativu zakrytí bazénu. Oproti klasickým střechám jsou výrazně estetičtější a nenarušují vzhled zahrady. Umožňují zakrytí bazénu bez použítí vodících lišt, tyčí, lan apod. Lamely na hladině vytváří plovoucí roletu, která se dokonale přizpůsobí každému tvaru bazénu.
Lamelové zakrytí bazénu udržuje stálou teplotu vody po celé období koupací sezóny, výrazně snižuje náklady na vytápění bazénu a značně omezuje spotřebu chemických přípravků. U vnitřních bazénů dochází také k významnému snížení objemu odpařováné vody. Celý systém je mimořádně bezpečný a znemožní, aby malé děti a domácí mazlíčci spadli do bazénu.
Solární lamely pohlcují teplo slunečního záření a tak výrazně přispívají k prodloužení koupací sezóny. Zakrytá hladina brání průniku světla a tím i množení nepříjemných vodních řas. Díky tomu se znatelně sníží spotřeba chemických prostředků k úpravě bazénové vody. Nedochází také ke znečištění vody padajícím listím, hmyzem apod.
Podrobnější informace: www.safepool.cz


Žádné komentáře: