neděle 22. března 2009

Bazény Mountfield

Lamelové zakrytí SAFEPOOL a bazénové lemy STONEAGE pro bazény společnosti Mountfield
Společnost TP plus CL, s.r.o. připravila nejširší nabídku lamel pro majitele bazénů MOUNTFIELD. V případě zaujmu o lamelové krytí, kontaktujte naši společnost, rádi pro Vás připravíme cenovou nabídku na kompletní systémy zakrytí, včetně navíjecích zařízení.
Ceník pro bazény Moutfield je ke stažení ZDE - výsledná cena lamelového zakrytí je dána cenou lamel za čtverečný metr násobený plochou bazénu, plus cena navíjecího začízení a montáže, která je 10% z ceny lamelového zakrytí.

Bazénové lemy StoneAge pro bazény MOUNTFIELD
Byla to naše společnost, která před pěti lety přišla na český trh jako vůbec první s bazénovými lemy z umělého kamene STONEAGE. Postupem času jsme se stali největším výrobcem bazénových lemů v České republice a naše výrobky dodáváme zákazníci a bazénářským firmám po celé zemi. Nezůstáváme stát na místě, ale stále vyvíjíme nové druhy kamenů a přicházíme s novými povrchy a barevnými odstíny. Nejnovějším přírůstkem do rodiny bazénové dlažby StoneAge jsou kameny Bangkirai stone, zakončení bazénů nové generace. Kameny vytvářejí kolem celého bazénu vlnolam zabraňující vylévání vody z bazénu. Tento lem také výrazně omezuje znečišťování bazénové vody z okolních ploch. Především však bazénový lem tvoří přirozené zakončení hrany bazénu, které jej harmonicky a nenásilně propojí s okolním prostředím. Bazénové lemy lze vhodně kombinovat s dalšími našimi produkty - především s dlažbou. Materiál, z něhož jsou tvořeny, je stejně jako u ostatních našich produktů Umělý kámen StoneAge.

Žádné komentáře: